Blog

Ben je het ook zat om constant naar hetzelfde te kijken? Dan is het de hoogste tijd om hier verandering in te brengen. De muren van je woning of andere panden moeten er niet saai uitzien. Je kan er van alles mee doen en hier lees je precies wat leuke opties zijn om te overwegen. 

Muurschildering

Dit is wellicht lastig om in je eentje te doen en daarom kan een kunstenaar je hier wat beter bij helpen. Mocht je niet iets heel speciaals willen, maar wel een perfect geschilderde muur? Maak gebruik van de kwaliteiten van een schilder in Etten-Leur of een andere locatie dicht bij jou in de buurt. Je kunt de ruimte zo een eigen stijl geven en het zal ook meteen opvallen bij de mensen die langskomen.

Muurstickers 

Je hoeft uiteraard niet aan de slag te gaan met de gehele muur. Als je meer bent van de subtiele aanpassing, kun je muurstickers plakken. Deze heb je in alle soorten en maten. Let er wel op dat de stickers geschikt zijn voor de type muur die je hebt, want anders kan het beschadigen. Het voordeel aan muursticker is, dat je ze gemakkelijk kunt verwijderen. Mocht je toe zijn aan iets nieuws, kun je het dus zo aanpassen.  

Wandplanken

Wat ook een optie is, is dat je de muur laat zoals hij is en er dingen aan gaat toevoegen. Hierbij zou je kunnen denken aan wandplanken. Hier kun je allerlei decoratie aan toevoegen wat helemaal jouw stijl is. Lees je veel boeken? Maak je er gewoon een boekenplank van. Houd je van planten? Dan haal je al het groen naar binnen. Voor een persoonlijke toevoeging zijn foto’s ook altijd leuk om te zien. 

Gerecycled werk 

Ten slotte hoef je er natuurlijk niet veel voor uit te geven. Wat een ruimte echt karakter geeft, zijn bijzondere werken en er is genoeg gerecyclede kunst te vinden. Ook zou je zelf kunst kunnen maken met oude spullen die je nog hebt liggen. Op deze manier ben je nog eens duurzaam bezig en je hebt iets aan de muur hangen wat waarschijnlijk niemand anders heeft. Als dat niet uniek is, wordt het wel heel lastig. Mocht je er dus de tijd en vooral behoefte aan hebben om de muren van bijvoorbeeld je woning op te knappen? Ga er dan meteen mee aan de slag en zo kun je er zo snel mogelijk van genieten. Online zijn er genoeg professionals te vinden die je kunnen helpen.

Start typing and press Enter to search