Blog

led plafonnieres in huis

Wie wil ook snel en moeiteloos led plafonnieres in huis monteren?

Er zijn genoeg redenen om led plafonnieres in huis te nemen. Misschien wil je het milieu een handje helpen door energie te besparen, of misschien zoek je een lamp die bestendig is en lekker lang meegaat, zodat je hem niet vaak hoeft te vervangen. En daar komt nog bij dat er voor iedere ruimte wel een geschikte ledlamp te vinden is. Wie wil daar nou niet van genieten? We zetten alle voordelen van led plafonnieres voor je op een rijtje.

Met led plafonnieres in huis ben je duurzaam bezig

Allereerst zijn led plafonnieres hartstikke duurzaam. Waar gloeilampen en halogeenlampen zomaar kapot kunnen springen, hebben ledlampen een heerlijk lange levensduur. Sommige gaan zelfs 3,5 jaar mee! Met led plafonnieres in huis bespaar je bovendien energie. Kies je een led plafonniere met bewegingssensor, dan kun je nog meer energie besparen doordat de lamp vanzelf uitgaat. Zo laat je nooit meer onnodig een licht aan staan. Hier staat tegenover dat het licht ook vanzelf aan springt als je de ruimte in loopt. Plaats een lamp met sensor dus niet in ruimtes die je ook in het donker wilt kunnen gebruiken.

Led plafonnieres in huis zijn eenvoudig te monteren

Behalve duurzaam zijn led plafonnieres ook bijzonder makkelijk om op te hangen. In veel gevallen krijg je al het nodige installatiemateriaal standaard erbij als je de lamp koopt. Je hoeft geen gaten in het plafond te boren, maar kunt met een simpel draai-kliksysteem jouw nieuwe lamp aan het plafond vastzetten. Ook zonder enkele kluservaring maak je snel en eenvoudig zelf jouw lamp vast, zonder schade aan je plafond en zonder de hulp in te moeten schakelen van een professional.

Led plafonnieres in huis zijn veelzijdig

Neem je led plafonnieres in huis, dan heb je lekker veel keuze in kleur. Je kunt dus de ideale kleur uitzoeken die bij jouw kamer past. Dit hangt er ook vanaf hoeveel licht je nodig hebt. De K-waarde of kleurtemperatuur van de lamp geeft aan hoe fel het licht is. Zo kun je voor zacht, warm wit licht kiezen of juist voor heel sterk licht dat net op daglicht lijkt. Handig als je een donkere ruimte wilt verlichten waar niet veel daglicht naar binnen komt! Naast de kleur is ook het gebruik veelzijdig. Er zijn zelfs spatwaterdichte led plafonnieres die je in de badkamer of buiten onder een afdak mag gebruiken.

Start typing and press Enter to search